Ako vyberať bieliace pásiky

 

Ak sa neviete rozhodnúť ktoré pásiky z ponuky značky Crest si máte vybrať, prečítajte si naše rady a odporúčania v tomto článku. Všetky pásiky Crest sú účinné, čo ich výrazne odlišuje od iných konkurenčných produktov na domáce bielenie zubov. My však za vás vybrať nemôžeme. Vy sami musíte vedieť aký level bielenia požadujete, aký máte pripravený rozpočet na kúpu tohto produktu, alebo či nemáte nejako extra citlivé zuby a podobne. Aj na základe týchto faktorov sa rozhodujte pri výbere bieliacich pásikov. Ďalšími faktormi sú napríklad:

 

- dĺžka bieliacej kúry v dňoch – či vám vyhovuje postupné viacdňové bielenie alebo či chcete zuby vybieliť čím skôr.

- dĺžka jednej aplikácie v minútach – ak máte zuby náchylnejšie na citlivosť, tak si radšej vyberajte 30 až 45-minútové pásiky namiesto hodinových – len pre istotu, aby bolo bielenie určite bezbolestné a na 100% pohodlné.

- či majú alebo nemajú pásiky technológiu silnejšieho prilepenia na zuby Advanced Seal a či vám na tom vôbec záleží, alebo či vám nebude prekážať ak sa pásik bez tejto technológie pri dotyku môže na zuboch počas aplikácie trochu hýbať či šmýkať. Ide tu len o komfort počas aplikácie. Na výsledný efekt nemá mierny pohyb pásiku po zuboch takmer žiadny vplyv. Ide hlavne o väčšie pohodlie počas aplikácie. Všetky pásiky túto technológiu majú, okrem Supreme a Noticeably White.

  

Porovnanie pásikov nájdete v porovnávacej tabuľky alebo pomocou nasledujúcej infografiky:

 

Infografika o tom, ktoré bieliace pásiky sú najlepšie a ako si vybrať vhodné pásiky. 

 

Ktoré bieliace pásiky sú najlepšie?

 

Ak si ani prečítaní našich rád nebudete vedieť vybrať, zakúpte si bieliace pásiky Crest Professional Effects. Sú to najpredávanejšie pásiky z ponuky značky Crest. K dispozíícii je aj polovičné balenie pásikov Professional Effects

 

V tomto článku nájdete popísané hlavné výhody či mierne nevýhody jednotlivých typov pásikov a podľa toho si budete môcť ľahšie zvoliť ideálny produkt vhodný práve pre vás.

 

Všeobecne platí, že všetky bieliace pásiky Crest sú účinné. Takže sa nemusíte obávať, že ak si vyberiete nejaké slabšie, nevybielia vám zuby. Zuby budú určite belšie aj so slabším druhom pásikov. Čím sú však silnejšie, tým je efekt bielenia zubov lepší a vydrží dlhšie. Samozrejme závisí to aj od nasledovnej starostlivosti o zuby. Trvácnosti bieleho odtieňa zubov pomôžete ak budete pravidelne používať zubné pasty Crest, ktoré dokonale udržiavajú belosť zubov.

 

 

Porovnanie bieliacich pásikov Crest

 

3D WhiteStrips Supreme Professional Exclusive

 

bieliace pásiky na zuby Supreme Professional Exclusive

Ide o najsilnejšie pásiky z ponuky, ak hovoríme o koncentrácii účinnej bieliacej látky v pásikoch. Balenie obsahuje 42 pásikov na 21 hodinových aplikácií + bieliacu lampičku na zuby pre vyboostovanie efektu. Používajú sa na 60 minút raz denne. 

Pásiky Supreme sú koncentráciou najsilnejšie, preto nie sú vhodné pre ľudí s veľmi citlivými zubami, keďže bielenie by pre nich mohlo byť nepríjemné. Počas každého bielenia zubov sa môže vyskytnúť ako neškodná sprievodná reakcia prechodne zvýšená citlivosť zubov.

Tento novší typ pásikov Supreme už má aj Advanced Seal (Strong Grip, No Slip) technológiu, ktorú staršie pásiky Supreme nemali. Pásiky teda držia na zuboch pevne akoby prilepené lepidlom a bielenie je tak pohodlnejšie.

Ak hľadáte najsilnejšie pásiky z celej ponuky a neobávate sa vôbec možnej miernej sprievodnej reakcie každého účinného bielenia zubov, ktorou je citlivosť zubov počas bieliacej kúry, siahnite po týchto pásikoch. Je to to najsilnejšie čo u značky Crest nájdete.

 

Výhody:

  • najsilnejšie z celej ponuky značky Crest
  • vysoký level bielenia

Nevýhody:

  • u ľudí s citlivejšími zubami môže byť bielenie po cca 2.-10. dni kvôli možnej zvýšenej citlivosti zubov trochu alebo aj viac nepríjemné

Celkové hodnotenie: Level 5

 

  

 

3D PROFESSIONAL White + LED LIGHT s bieliacou lampou resp. 3D White 1hour EXPRESS + LED LIGHT

 

Bieliace pásiky na zuby Crest s bieliacou lampou na zuby sú silné ako laserové bielenie zubov.

Účinkom jedny z najlepších pásikov z ponuky. Balenie obsahuje aj profesionálnu bieliacu lampu na zuby určenú pre domáce použitie. Lampa maximalizuje a urýchľuje bieliaci účinok pásikov.

V kombinácii s lampou sú tieto pásiky najlepším produktom na bielenie zubov v e-shope.

Balenie obsahuje až 19 aplikácií na hodinu denne. Efekt je urýchľovaný a maximalizovaný pôsobením špeciálneho svetla, preto sa s týmito pásikmi dosahujú najlepšie výsledky bielenia zubov.

 

Výhody:

  • Strong Grip, No Slip“ technológia silného prilepenia na zuby
  • profesionálna bieliaca lampa na zuby je súčasťou balenia

Nevýhody:

  • kvôli dlhšiemu hodinovému bieleniu denne sa môže vyskytnúť počas bieliacej kúry zvýšená citlivosť zubov ako možná neškodná sprievodná reakcia každého bielenia zubov.

Celkové hodnotenie: Level 5

 

 

 

3D White SUPREME BRIGHT

 Bieliace pásiky Crest 3D White supreme bright

Spolu s pásikmi s bieliacou lampou LED a pásikmi Supreme ide o najsilnejšie pásiky z celej ponuky značky Crest. Balenie obsahuje 21 aplikácií na 60 minút denne.

Ak nemáte problém s citlivosťou zubov a hľadáte TOP produkt pre čo najlepší efekt bielenia zubov, vyberte si tieto pásiky.

K bieleniu zubov nepotrebujete LED lampu, ide len o malý vylepšovák pre urýchlenie bielenia. Bielenie je bez nej pohodlnejšie, preto sú pásiky Supreme Bright veľmi dobrou voľbou.

 

Výhody:

  • Strong Grip, No Slip“ technológia silného prilepenia na zuby
  • Profesionálny efekt bielenia zubov

Nevýhody:

  • kvôli dlhšiemu hodinovému bieleniu denne sa môže vyskytnúť počas bieliacej kúry zvýšená citlivosť zubov ako možná neškodná sprievodná reakcia každého bielenia zubov. Nevhodné pre ľudí s citlivými zubami.

Celkové hodnotenie: Level 5

 

 

 

3D White Professional Effects

 

PRODUKT ROKU 2019 (aj 2018) podľa portálu heureka.sk a celoročných recenzií skutočných používateľov produktu. Ide o najobľúbenejšie pásiky z celej ponuky. Vysoký stupeň 

Odporúčaný produkt. Ide o najobľúbenejšie pásiky z celej ponuky. Najlepší pomer cena/kvalita. Vysoký stupeň bielenia a zároveň pomerne nízka cena za takúto vysokú úroveň bielenia zubov.bielenia a zároveň pomerne nízka cena za takúto vysokú úroveň bielenia zubov. Tieto pásiky postačujú na profesionálne vybielenie zubov 99 % ľudí so zdravými zubami. Používajú sa 20 dní alebo podľa potreby aj kratšie, každý deň na 30-45 minút. Ide o postupné viacdňové bielenie, ktoré je veľmi účinné. Je to ideálna voľba pre každého. 

Ak si neviete vybrať a máme vybrať za vás, tak vám odporúčame práve tieto pásiky.

 

Výhody:

  • majú „Advanced Seal“ resp. Strong Grip, No Slip technológiu silnejšieho prilepenia na zuby, takže držia na zuboch veľmi pevne a počas aplikácie sa neposúvajú
  • postupné viacdňové bielenie, ktoré je veľmi účinné
  • výborný pomer kvalita/cena
  • množstvo získaných prestížnych ocenení v známych časopisoch, internetových, printových a televíznych médiách v USA
  • najobľúbenejšie pásiky z celej ponuky Crest
  • vysoký level bielenia
  • sú ideálne, preto sú také obľúbené – 20 dní (ideálna dĺžka bielenia – zuby sa postupne krásne vybielia na maximálny možný efekt dostatočne precízne tak, aby vydržali biele dlho), 30-45 minút denne (pohodlná dĺžka bielenia s minimálnym rizikom zvýšenej citlivosti zubov počas bielenia u väčšiny ľudí), technológia silnejšieho prilepenia na zuby (držia pevne a počas aplikácie môžete pokojne aj piť či jesť).

Nevýhody:

  • žiadne nevýhody

Celkové hodnotenie: Level 4

 

  

 

3D White RADIANT EXPRESS

 

14-dňová bieliaca kúra s hodinovými aplikáciami. Tieto pásiky ponúkajú vysoký stupeň bieliace pásiky Crest 3D White RADIANT EXPRESSbielenia zubov, rovnaký ako obľúbené pásiky Professional Effects, avšak sú cenovo výhodnejšie. 

Ak hľadáte vysoký level bielenia podobný levelu najobľúbenejších pásikov Professional Effects a chcete trochu rýchlejšiu bieliacu kúru, zároveň nemáte citlivé zuby, odporúčame práve tieto pásiky.

 

Výhody:

  • majú „Advanced Seal“ resp. Strong Grip, No Slip technológiu silnejšieho prilepenia na zuby, takže držia na zuboch veľmi pevne a počas aplikácie sa neposúvajú
  • relatívne rýchle (14 dní), ale postupné viacdňové bielenie, ktoré je veľmi účinné
  • výborný pomer kvalita/cena
  • vysoký level bielenia
  • výhodná cena

Nevýhody:

  • kvôli dlhšiemu hodinovému bieleniu denne sa môže vyskytnúť počas bieliacej kúry zvýšená citlivosť zubov ako možná neškodná sprievodná reakcia každého bielenia zubov. Nevhodné pre ľudí s citlivými zubami.

Celkové hodnotenie: Level 4

 

 

 

3D Professional White resp. 3D PROFESSIONAL Bright

 

Bieliace pásiky Crest 3D Professional White a Professional Bright

Oba varianty poskytujú vysoký stupeň bielenia s ideálnym počtom aplikácií. Tieto pásiky postačujú na profesionálne vybielenie zubov u 99 % ľudí so zdravými zubami. Používajú sa 20, resp. 18 dní alebo podľa potreby aj kratšie, každý deň na 30 minút. Zuby sú biele už po prvých 3-7 aplikáciách. Ide o postupné viacdňové bielenie, ktoré je veľmi účinné. Je to ideálna voľba pre každého. 

Ak si neviete vybrať a máme vybrať za vás, tak vám odporúčame práve tieto pásiky.

 

Výhody:

  • majú „Advanced Seal“ resp. Strong Grip, No Slip technológiu silnejšieho prilepenia na zuby, takže držia na zuboch veľmi pevne a počas aplikácie sa neposúvajú
  • postupné viacdňové bielenie, ktoré je veľmi účinné
  • vyšší level bielenia za nižšiu cenu
  • sú ideálne, preto sú také obľúbené – 20 dní (ideálna dĺžka bielenia – zuby sa postupne krásne vybielia na maximálny možný efekt dostatočne precízne tak, aby vydržali biele dlho), 30 minút denne (pohodlná dĺžka bielenia s minimálnym rizikom zvýšenej citlivosti zubov počas bielenia u väčšiny ľudí), technológia silnejšieho prilepenia na zuby (držia pevne a počas aplikácie môžete pokojne aj piť či jesť).

Nevýhody:

  • žiadne nevýhody

Celkové hodnotenie: Level 4

 

 

 

3D BRILIANCE White

 

Bieliace pásiky s najvyšším stupňom bielenia 5 s hviezdičkou. Používajú sa 14 dní, každý deň na 30 minút.

Pásiky so stredne vysokým stupňom bielenia. Používajú sa 16 dní, každý deň na 30 minút.

 

Výhody:

  • majú Advanced Seal technológiu

Nevýhody:

  • žiadne

Celkové hodnotenie: Level 3

 

 

 

3D Glamorous White

 

Bieliace pásiky na zuby na 14-dňové biBieliace pásiky na zuby na 14-dňové bielenie zubov 30 minút denne. Poskytujú stredne vyšší level bielenia zubov.elenie zubov 30 minút denne. 

Ak hľadáte dobrý produkt, ktorý viditeľne vybieli zuby a pôjde o efekt, ktorý vydrží dostatočne dlho, nepotrebujete to úplne najdrahšie a najsilnejšie z ponuky, odporúčame vám tieto pásiky "vyššej strednej triedy".

 

Výhody:

  • majú „Advanced Seal“ (Strong Grip, No Slip) technológiu
  • postupné viacdňové bielenie
  • stredná cesta, pomerne nízka cena
  • je to taká o stupeň nižšia lacnejšia alternatíva ideálnych pásikov Professional Effects
  • 14 dní je dostatočne dlhý proces bielenia zubov tak, aby vydržali biele pri dobrej starostlivosti o zuby naozaj dlho

Nevýhody:

  • žiadne nevýhody

Celkové hodnotenie: Level 3

 

 

 

3D 1-hour EXPRESS

Veľmi rýchle bielenie zubov vďaka jednorazovému hodinovému spôsobu bielenia.

 

Rýchly spôsob bielenia zubov vďaka desiatim hodinovým aplikáciám. Niekto môže mať zuby pekne vybielené, ale pre niekoho je vhodnejšie skôr postupné viacdňové bielenie, ktoré všeobecne odporúčame. 

Ak sa s bielením ponáhľate, vyberte si tieto pásiky.

 

Výhody:

  • rýchly spôsob získania belších zubov
  • majú Advanced Seal technológiu

Nevýhody:

  • u niektorých ľudí sa môže vyskytnúť mierne zvýšená citlivosť zubov, keďže ide o hodinové aplikácie a tzv. nárazové bielenie počas krátkeho obdobia

Celkové hodnotenie: Level 3

 

 

 

3D Whitestrips LUMINOUS

 

Bieliace pásiky Crest 3D Whitestrips LUMINOUS

Rýchlejší spôsob bielenia zubov vďaka desiatim 45-minútovým aplikáciám. 

Stredne vysoký stupeň bielenia zubov za veľmi prijateľnú cenu.

 

Výhody:

  • rýchly spôsob získania belších zubov
  • majú Advanced Seal technológiu

Nevýhody:

  • stredne vyšší level bielenia, ktorý ale môže kvôli menšiemu počtu aplikácií v niektorých špecifických prípadoch znamenať menej viditeľný efekt. Je to naozaj veľmi individuálne, ale ak má človek zuby sfarbené do hĺbky dlhodobejším pôsobením externých faktorov, asi bude potrebovať na výrazný efekt väčšie množstvo aplikácií ako 10. Ide aj o to, čo komu postačuje ako "výsledok bielenia".

Celkové hodnotenie: Level 3

 

 

 

3D Whitestrips Bright

 

bieliace pásiky Crest 3D Whitestrips Bright

Bieliace pásiky podobné pásikom Luminous, avšak toto balenie obsahuje aplikácie určené na 30-minútové bielenia namiesto 45-minútových. Gél potiahnutý na pásikoch má teda nastavenú kratšiu výdrž. Po 30 minútach začína výraznejšie neutralizovať a preto má toto balenie oproti pásikom Luminous nižší level bielenia aj napriek väčšiemu počtu aplikácií a podobnej koncentrácii gélu. Obsahuje 11 aplikácií.

Postačuje vám aj slabší, ale dobre viditeľný bieliaci efekt? Alebo chcete zuby len priebežne udržiavať vybielené? A nechcete zaplatiť veľa. V takom prípade sú tieto pásiky vhodné práve pre vás.

 

Výhody:

  • nízka cena
  • majú technológiu silnejšieho prilepenia na zuby
  • poskytujú základný stupeň bielenia zubov, ktorý je však pri porovnaní s inými produktmi na domáce bielenie zubov v tejto cene jednoznačne najlepší, keďže je všeobecne známe, že pásiky Crest proste fungujú a iné produkty bohužiaľ u väčšiny ľudí jednoducho nezaberajú, alebo zaberú len na týždeň. Takže ak sa rozhodujete či si kúpiť v tejto cenovej hladine pásiky Crest Vivid alebo iný konkurenčný produkt, voľba by mala byť úplne jasná.
  • ak máte sýto žlté alebo mierne žlté zuby a ste mladý, nefajčíte 25 rokov, tak vám aj tieto pásiky vybielia zuby do peknej bielej farby a určite budete spokojný

Nevýhody:

  • nižší stupeň bielenia zubov

Celkové hodnotenie: Level 2 

 

 

 

3D Whitestrips Classic Vivid

 

Balenie s najmenším počtom pásikov s nižšou koncentráciou. 12-dňová aplikácia na 30 minút denne. Nižší level bielenia zubov.

Balenie s najmenším počtom pásikov s nižšou koncentráciou. 10-dňová aplikácia na 30 minút denne. Nižší level bielenia zubov.

Potrebujete zuby len dobieliť? Alebo priebežne udržiavať vybielené? Alebo vám postačuje aj niečo slabšie s dobrým a viditeľným, ale slabším efektom? A nechcete zaplatiť veľa. V takom prípade sú tieto pásiky vhodné práve pre vás.

 

Výhody:

  • veľmi nízka cena
  • po novom už majú aj pásiky Vivid technológiu silnejšieho prilepenia na zuby
  • poskytujú základný stupeň bielenia zubov, ktorý je však pri porovnaní s inými produktmi na domáce bielenie zubov v tejto cene jednoznačne najlepší, keďže je všeobecne známe, že pásiky Crest proste fungujú a iné produkty bohužiaľ u väčšiny ľudí jednoducho nezaberajú, alebo zaberú len na týždeň. Takže ak sa rozhodujete či si kúpiť v tejto cenovej hladine pásiky Crest Vivid alebo iný konkurenčný produkt, voľba by mala byť úplne jasná.
  • ak máte sýto žlté alebo mierne žlté zuby a ste mladý, nefajčíte 25 rokov, tak vám aj tieto pásiky vybielia zuby do peknej bielej farby a určite budete spokojný
  • nová verzia je oproti staršej vylepšená tak, že má aj Advanced Seal technológiu No Slip, preto sa pásiky nešmýkajú a držia na zuboch pevne.

Nevýhody:

  • nižší stupeň bielenia zubov

Celkové hodnotenie: Level 2 

 

 

 

3D Sensitive White

 bieliace pásiky na citlivé zuby Crest

Sú určené špeciálne pre ľudí s citlivými zubami. Balenie obsahuje pásiky na 13 resp. 18-dňovú aplikáciu (starší dizajn obalu na obrázku napravo vs. novší dizajn naľavo). Pásiky sa aplikujú na 30 minút denne. Bielenie prebieha šetrne a postupne. Neposkytujú síce vysoko profesionálny stupeň bielenia ako iné pásiky Crest, ale väčšine ľudí s pomerne belším odtieňom zubov vyhovujú a postačujú. Vďaka špeciálne vyvinutému gélu, neexistuje žiadne riziko sprievodnej reakcie zvýšenej citlivosti zubov počas bielenia.

Ak máte vyslovene citlivé zuby a nevadí vám trochu slabší efekt, ktorý je obmedzovaný práve tým, že ide o pásiky na citlivé zuby, vyberte si tieto pásiky.

 

Výhody:

  • žiadne riziko sprievodnej reakcie zvýšenej citlivosti zubov počas bielenia
  • vhodné aj pre ľudí s citlivými zubami
  • majú aj Advanced Seal technológiu No Slip, preto sa pásiky nešmýkajú

Nevýhody:

  • nižší stupeň bielenia

Celkové hodnotenie: Level 2

 

 

 

3D Sensitive Bright

 bieliace pásiky na citlivé zuby Crest 3D Sensitive Bright

Sú určené špeciálne pre ľudí s citlivými zubami. Balenie obsahuje 14 aplikácií na 45 minút denne, čo znamená dlhšie aplikácie ako predošlé menované pásiky na citlivé zuby s názvom 3D Sensitive White. Efekt teda môže byť mierne lepší, aj keď nižšie uvádzame rovnaký level bielenia "2". Bielenie prebieha šetrne a postupne.

Neposkytujú síce vysoko profesionálny stupeň bielenia ako iné pásiky Crest, ale väčšine ľudí s pomerne belším odtieňom zubov vyhovujú a postačujú. Vďaka špeciálne vyvinutému gélu, neexistuje žiadne riziko sprievodnej reakcie zvýšenej citlivosti zubov počas bielenia.

Ak máte vyslovene citlivé zuby a chcete si ich vybieliť, tieto pásiky sú určené práve pre vás.

 

Výhody:

  • žiadne riziko sprievodnej reakcie zvýšenej citlivosti zubov počas bielenia
  • vhodné aj pre ľudí s citlivými zubami
  • majú aj Advanced Seal technológiu No Slip, preto sa pásiky nešmýkajú

Nevýhody:

  • mierne nižší stupeň bielenia

Celkové hodnotenie: Level 2

  

 

 

Vybrali ste si? Ak náhodou nie, pokojne sa nás opýtajte konkrétne otázky emailom alebo si vyberte najpredávanejšie pásiky: pásiky Professional Effects

 


Prihlásenie

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Nákupný košík

Zavrieť X

Nákupný košík je prázdny.

Pokračovať v nákupe