Porovnanie pásikov
Overený zákazník

Zuzana

Pridané: 21.07.2017 15:04:55

100%

+ Zaručená kvalita pásikov

+ Detailný popis výrobkov

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

adi

Pridané: 14.07.2017 10:28:09

80%

po 8 dňoch používania vidím len malé zmeny, čakala som trochu viac + vyčistilo mi to zuby ale sú len o málinko belšie každopádne pásiky budem používať až do 14 dňa a uvidím

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Čo sa týka toho, čo ste napísali k bieliacemu efektu, tých 8 dní môže byť u niekoho málo. Treba bieliť normálne ďalej, efekt bude ešte oveľa lepší. Nemáte 14-dňové balenia. Objednané máte podľa všetkého 20-dňové balenie, preto je tam ešte naozaj dosť aplikácií, ktoré treba spotrebovať. Pri posudzovaní bieliaceho efektu netreba zabúdať ani na faktory, ktoré na to vplývajú, ako napríklad ne/dodržiavanie bielej diéty, súčasná, ale hlavne aj predošlá starostlivosť o chrup, ne/absolvovanie dentálnej hygieny či pieskovania pred bieliacou kúrou, genetika, životospráva atď. Na toto treba prihliadať a nezabúdať na to pri posudzovaní efektu bielenia zubov. Nie je to teda len o produkte, aj keď ten je aj podľa skúseností a recenzií samozrejme vysokokvalitný a účinný. Po dokončení celej bieliacej kúry bude ten efekt ešte výraznejší. :) Ďakujeme. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 14.07.2017 08:25:12

100%

+ spoľahlivý obchod, rýchle dodanie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 03.07.2017 09:48:23

100%

Overené bieliace pásiky, ktoré fungujú a bielia veľmi dobre.

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Katarina

Pridané: 03.07.2017 16:31:56

100%

+ Spolahlivost

+ Kvalita produktov

+ Rychle dorucenie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Zuzana

Pridané: 02.07.2017 10:19:01

100%

+ Rychle dorucenie a spokojnost s kvalitou tovaru

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Marek K.

Pridané: 13.06.2017 15:58:46

100%

+ Prehladny e-shop .

+ A navody zrozumitelne aj pre lajika.

- Ziadne

Vrele ho obporucam tovar prisiel vporiadku neposkodeny z rychlim dodanim. ;-)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 12.06.2017 17:36:08

100%

- tovar je nekvalitny

Reakcia obchodu:

Ďakujeme za názor. Aj keď dosť nezmyselný, keďže tovar je očividne vysoko kvalitný. Viď 15-ročná úspešná história značky Crest, jej veľká obľúbenosť po celom svete a to samozrejme hlavne kvôli jej vysokej kvalite a účinku... A samozrejme aj podľa recenzií drvivej väčšiny našich zákazníkov, ako je vidieť aj v týchto recenziách. Všetky naše 3 európske e-shopy mali už niekoľko mesiacov rovných 100% odporúčaní od zákazníkov. To sa samozrejme konkurentom nemôže páčiť. Aj preto sme čakali kedy už príde práve takáto recenzia (1 zo 100), ktorá "zabezpečí" pokles týchto percent odporúčaní. Či už ide o konkurenta, alebo o kohokoľvek, je to jedno, keďže toto je len ihla v kope sena. Zákazníkom odporúčame nech si prečítajú ostatné recenzie našich zákazníkov. Nech si sami urobia názor. Je tu jasne vidieť, či sú produkty kvalitné alebo nie. :) Ešte pre doplnenie: táto zákazníčka mala objednané LEN POLOVIČNÉ balenie pásikov. To samozrejme nemusí stačiť úplne každému. Či dodržiavala bielu diétu, či nemá tetracyklínové zuby, či nefajčí, či sa o zuby doteraz dobre starala alebo nie, to nevieme, ale pani toto asi vôbec neberie do úvahy. Od tejto zákazníčky sme nikdy neobdržali žiadny email, kde by sa nás pýtala na nejaké rady alebo informácie ohľadom účinkom jej produktu. Aj preto je táto recenzia trochu divná. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Veronika

Pridané: 05.06.2017 08:40:36

90%

+ Bieliace pásiky som vyskúšala prvý krát, no mám po nich veľmi citlivé zuby. Po 5 dňoch používania je to už dosť neznesiteľné. Teraz som si musela dať dva dni pauzu. Ale musím povedať, že to naozaj funguje, po týždni je vidieť rozdiel a to som si kúpila pásiky na 21 dní.

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Ak máte problémy s citlivosťou zubov alebo máte zuby náchylné na citlivosť, nemali ste si vyberať rovno tie najsilnejšie pásiky z ponuky, ale siahnuť radšej po nejakej slabšej variante. Vybrali ste si pásiky FlexFit, ktoré sú najsilnejšie a aplikujú sa až na hodinu denne a to až počas 21 dní. Úplne by Vám postačovali aj nejaké slabšie polhodinové pásiky, z ktorých by ste možno vôbec nemali ani trochu citlivé zuby. Ťažko povedať dopredu, keďže každý je iný a my nemôžeme vedieť kto má citlivé zuby alebo kto má zuby náchylné na citlivosť a podobne. Každopádne zvýšená citlivosť je len neškodná a bežná sprievodná reakcia každého účinného bielenia zubov. Zmizne hneď po dokončení bieliacej kúry. Ešte raz Vám ďakujeme za pozitívnu recenziu. S úctou, Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Sasha

Pridané: 05.06.2017 09:46:26

100%

+ Veľký výber kvalitných a naozaj účinných produkrov

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Ivana

Pridané: 02.06.2017 10:26:38

100%

Velmi rychla dodavka(na druhy den ranio po objednani), i ked bola trocha pokrcena krabica. Obsahu to vsak nijak neublizilo. Podstatne je, ze pasiky Crest 3D BRILLIANCE Professional Effects naozaj funguju a vysledky vidno uz po par aplikaciach.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

JANA

Pridané: 31.05.2017 09:16:51

100%

+ Velky vyber

- Ziadne

Ma vyber aj s drahsich aj s lacnejsich pasikov

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 30.05.2017 09:11:39

90%

+ Rychle dodanie, dobra komunikacia

- Nepostrehol som ziadne

Urcite odporucam

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

M

Pridané: 27.05.2017 12:43:42

100%

+ Rychle dodanie

Odporúčam

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Adriana

Pridané: 23.05.2017 11:53:04

100%

+ Kvalitu

- Ziadne

Osvedceny obchod,kvalita,dobre ceny,zatial som maximalne spokojna.odporucam

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

nike

Pridané: 23.05.2017 17:33:34

90%

+ rýchle dodanie

- cena,

odporúčam

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Dovoľte nám vyjadriť sa k Vami vyjadrenému mínusu - k cenám. Ceny sú prakticky rovnaké alebo veľmi podobné ako ceny týchto produktov v USA. A to si treba uvedomiť, že tieto produkty sa sem musia najprv dostať z niekoľko tisíc kilometrov vzdialeného kontinentu. Pri dovoze z USA sa navyše musí zaplatiť aj clo a DPH, vysoké prepravné náklady, poplatky za elektronické colné konanie a ďalšie s tým spojené poplatky. Ceny sú aj napriek tomu všetkému rovnaké alebo podobné ako v USA, takže si myslíme, že cenám naozaj nie je čo vytknúť. Nie je to negatívum, práve naopak, je pozitívne, že sú skoro rovnaké ako v krajine, kde sa tento tovar vyrába, čiže v USA. Treba samozrejme rozlišovať aj ceny originálov a ceny neúčinných fejkov z Číny. Ďalej platí aj fakt, že kvalita vždy niečo stojí a je úplne normálne, že kvalitný a hlavne účinný produkt na bielenie zubov nestojí 10 či 20 EUR. Sme toho názoru, že je určite lepšie dať napríklad 60 či 75 EUR za pásiky Crest, ktoré zaručujú profesionálne vybielenie zubov, ako dať 200 či 400 EUR za bielenie v zubnej ambulancii, ktoré aj podľa slov mnohých našich zákazníkov poskytuje podobný a väčšinou dokonca slabší bieliaci efekt ako pásiky Crest. Takže ceny originálnych pásikov Crest sú dobré. Ďakujeme za pochopenie a ešte raz Vám ďakujeme za pozitívnu recenziu. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Overený zákazník

Silvia

Pridané: 21.05.2017 08:17:41

100%

tu nejde o obchod ale priamo o produkt, skor ked som kúpila krabicu bol na nej počet pásikov teda stripes- a bol to počet použití teda v každom obale horny´ dolný Nateraz je na krabici ubedený počet pásikov osobitne, je to klamlivé a zavádzajúce Bola som nahnevaná Delíme si ich so sestrou lebo i tak je cena dost vysoká. Na krabici bolo uvedené 24 pásikov (12použití) áno je to správne, ale predtym by bolo uvedené 12 pásikov. Kupujem si tento produkt už nejaké roky Ked sme si so sestrou rozdelili každá mala 6 (6 pásikov horné a 6 pásikov pre dolné zuby) mali by ste uvádzať ozaj počet použití neviem či si niekto bieli horné alebo dolné zuby zvlášť. Je to totálne zavázdajúce. Mega velka krabica a v nej malý obsah, prvé čo ma napadlo, že to niekto pri preprave vybral a nechal mi len polovicu. Obchodný ťah výrobcu

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, je nám ľúto, ale toto ste poriadne poplietli. NIČ tu nie je zavádzajúce ani klamlivé a nič z toho nie je ani obchodný ťah výrobcu. Už 7 rokov predávame pásiky Crest na Slovensku a v Česku podľa úplne jasného a dostatočne podrobného popisu produktu vždy každý pochopil aký počet pásikov v balení je. Je to predsa úplne jasné a nerozumieme prečo sa vlastne rozčuľujete, že v balení nemáte len 12 pásikov, ale až 24. Veď to je predsa dobré, nie? Na balení je napísané jasne: 24 strips: 12 treatments (each with 1 upper/lower), čiže 24 pásikov: 12 aplikácií (každá s 1 horným pásikom a 1 dolným) Ako jasnejšie sa to ešte dá napísať? Na našom webe je v popise produktu napísané taktiež úplne jasne: - 1-krát denne na 30 minút počas 12 dní - 1 balenie obsahuje 24 bieliacich pásikov (12 na horné zuby a 12 na dolné zuby) Naozaj nerozumieme Vášmu rozhorčeniu a mrzí nás tento postoj, ktorý ste si vybrali, aj keď popis produktu aj popis na krabici či dokonca ešte aj v priloženom slovenskom návode na použitie je úplne jasný. Nemôžeme za to, aké veľké krabice americký výrobca vyrába. Nepovažujeme to však ani za nič nekalé, keďže je úplne normálne, že krabica je väčšia ako jej obsah. Pásiky sú pomerne malé a bol by nezmysel vyrábať až také malé krabice. Crest je rokmi overená americká značka a UŽ 15 ROKOV vyrába pásiky s takýmito rozmermi krabíc. Tie rozmery sú podľa nášho názoru úplne normálne, nevidíme tam nič nadrozmerné ani neštandardné. Pásiky sú dostatočne veľké, v krabici máte presný počet pásikov a aplikácií, takže kde je vlastne problém? "neviem či si niekto bieli horné alebo dolné zuby zvlášť" - áno, samozrejme každý si bieli horné a dolné zuby zvlášť. Spolu sa bieliť nedajú, potrebujete na to 2 pásiky a preto je na krabici aj v popise úplne jasne a výstižne uvedené: 24 pásikov: 12 aplikácií (každá s 1 horným pásikom a 1 dolným) resp. - 1 balenie obsahuje 24 bieliacich pásikov (12 na horné zuby a 12 na dolné zuby) Skutočne nič zavádzajúce na tom nie je, je to realita a jasná matematika. Presnými číslami sa zavádzať jednoducho nedá. Zavádzajúce by bolo keby sme my uviedli napríklad v popise na webe nejaký iný počet aký tam v skutočnosti nie je. "prvé čo ma napadlo, že to niekto pri preprave vybral a nechal mi len polovicu" - to už samozrejme dávno viete, že nič také sa nedeje a nestalo, keďže ste mali v balení presne taký počet alikácií aj pásikov, aký ste si objednali a aký bol uvedený aj na krabici pásikov. A viete aj že balenie bolo zabalené v ochrannej fólii tak, ako je zabalené v hociktorom obchode či lekárni v USA. Bol by úplny nezmysel nejako tie balenia otvárať, potom naspať baliť a ešte z nich aj vyberať pásiky. Načo by ste niečo také robili? Sme overený e-shop, ktorý tu je už roky. Keby sme robili niečo také ako popisujete, vydržali by sme na trhu možno 3-4 týždne, bol by to samozrejme nezmysel. Ďakujeme za pochopenie. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Kika

Pridané: 17.05.2017 19:16:38

80%

+ rychlost, kvalita

- neevidujem

doporucujem, ucinnost zarucená

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Overený zákazník

Tomas

Pridané: 09.05.2017 18:05:16

100%

+ Kvalitný tovar

- Ceny

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Pipo

Pridané: 07.05.2017 22:02:37

100%

Urcite odporucam vsetko bez problemov

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

suelin

Pridané: 07.05.2017 10:16:52

90%

Odporúčam, rýchle jednanie.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

BS

Pridané: 05.05.2017 11:15:24

100%

+ Jednym z mala na trhu s touto ponukou

+ Extra rychle dodanie

+ Doprava zdarma

- Zatial ziadne :) (okrem cien, ale ked clovek chce zaplati)

Nakupovala som na zaklade odporucania a mozem len dalej odporucit :) Komunikacia mailom, aj dodanie tovaru je rychle(nasl.pracovny den)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

rastislav

Pridané: 04.05.2017 11:51:31

90%

+ beliace pasiky z usa,rychla doprava

- ziadne...ale predsa doplnim cena;) ale mozno to nie je ani slabina ,alebo negativum. ak chce niekto kvalitu musi si priplatit:p

- len pre dalsich kupujucich ,treba si sledovat batch code...

web. stranka je v poriadku. nemali sme problem najst to,co potrebujeme,kedze to bol prvy nakup.(druhy uz sa zrealizoval) co sa tyka samotnych Crest 3D pasikov,objednavali sme polovicne balenie,takze uplne 100%ne vysledky este nemozme hodnodit. urcite po 20tich dnoch bude viac viditelna zmena...ale u kazdeho to je asi ine. a samozrejme citlivost zubov je;) objednali sme si dalsie ,tak po celej kure opat doplnime hodnotenie;) have a nice day

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, Ďakujeme za pozitívne hodnote. Ako píšete, polovičné balenie nemusí úplne každému stačiť, aj keď väčšine ľudí postačuje. Ale keď si rozdelia to polovičné balenie dvaja ľudia, tak to je už naozaj málo aplikácií. Bieliaci proces je dobré aspoň čiastočne dokončiť nech výsledok dlho vydrží. Čo sa týka "batch code", tak to si asi mýlite s dátumom spotreby (Expiry date). Bach number je číslo šarže a to pre zákazníka nemá zmysel sledovať, keďže je to len rad nič nehovoriacich čísel a písmen. Dôležitý je dátum spotreby (expiry date). Produkty predávané u nás sú vždy čerstvé. Vďaka ich veľkej obľúbenosti medzi našimi zákazníkmi sa veľmi rýchlo vypredávajú, takže nehrozí žeby boli u nás na sklade uložené roky a teda žeby mali nejaké blízke dátumy spotreby. Ešte raz Vám ďakujeme za pozitívnu recenziu. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Jana

Pridané: 30.04.2017 11:08:13

100%

+ Prehľadnosť stránky a automatické odporúčanie na podobný výrobok

- Žiadne

Môžem len odporučiť, prehľadná stránka a super sortiment

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Strana 1/21

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 21