Porovnanie pásikov
Overený zákazník

Katka

Pridané: 04.09.2017 09:36:32

100%

+ rýchlosť, kvalita, vyhovenie zákazníkovi poskytnutím zľavy

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 28.08.2017 13:08:38

100%

+ Celková spokojnosť s produktom, už po pár dňoch som videla účinky pásikov. Super komunikácia s obchodom. Rýchle dodanie. Aj po druhej objednávke mi bol pribalený darček.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Diana

Pridané: 04.09.2017 16:21:25

100%

Odporúčam!!! S pásikmi som veľmi spokojná, hneď po štvrtom pásiku som videla rozdiel, zúbky boli oveľa belsie. Momentálne mám ešte polovicu balenia,ale tu si odložím na inokedy lebo už teraz majú moje zúbky odtieň aký som chcela :)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Eiwa

Pridané: 26.08.2017 09:35:16

100%

+ Vyborný obchod a vynikajúca komunikacia

+ Odpovedia na každú otázku.

- -

Možem iba odporučiť.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 11.08.2017 09:23:49

90%

+ S tovarom som max. Spokojna. Neverila som, ze to bude az takyto skvely efekt. Urcite odporucam

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Gabriela

Pridané: 09.08.2017 21:58:05

100%

+ Bez komplikácií, spoľahlivý obchod

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 10.08.2017 08:50:07

20%

- Kupila som si bieliacie pasiky proffesional polovicne balenie, ktore maju v ponuke. Aj napriek bielej diete a dodrziavani pokynov mi zuby nezbeleni ani o 1 odtien. Akurat mam zvysenu citlivost, kvoli ktorej som musela posledny pasik pouzit az po 2 dnovej prestavke, zuby boli neskutocne citlive a bieliaci ucinok ziadny

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, objednali ste si LEN POLOVIČNÉ BALENIE pásikov. Na kompletný bieliaci efekt je potrebné celé balenie. Táto recenzia je teda irelevantná. Každopádne je veľmi divné, že ste nezaznamenali ani vybielenie o 1 stupeň. Môžeme vedieť, ako ste k niečomu takému prišli? Máte to nejako odmerané alebo nie? Pretože pri každodennom postupnom bielení je veľmi časté to, že si zákazník každým dňom ZVYKÁ na belší a belší odtieň zubov a na konci to môže subjektívne posúdiť ako vybielenie o 2 odtiene, aj keď v skutočnosti došlo k vybieleniu napríklad o 6 či 9 odtieňov. Pošlite nám prosíme fotku pred bieliacou kúrou a po nej. Bez toho sa to posudzovať nedá. Práve kvôli spomínanému zvykaniu si na belší a belší odtieň každým dňom. Zahrať mohla veľa aj GENETIKA alebo aj PREDOŠLÁ ZLÁ STAROSTLIVOSŤ O ZUBY. Pásiky nie sú zázračný prútik. Zuby bielia, to áno, avšak treba brať do úvahy aj to, že ste fajčiarka. Fajčiarom sa zuby bielia veľmi ťažko. Keď raz máte napríklad vyšší vek, alebo fajčíte, alebo máte tetracyklínové zuby, alebo predošlá starostlivosť o zuby nebola dobrá, nepomôže ani takýto čarovný prútik. Treba teda brať do úvahy aj iné faktory, ako len produkt a bielu diétu. Tých faktorov je tam naozaj veľa. Každopádne, nielen podľa recenzií tisícok našich zákazníkov, ale aj podľa miliónov pozitívnych recenzií ľudí po celom svete je jasné, že pásiky Crest fungujú a že toto sú len veľmi ojedinelé a divné prípady. Mali ste len polovičné balenie, nie celé, recenzia je aj preto tak trochu irelevantná. Ďakujeme. :) Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Petruska

Pridané: 01.08.2017 08:27:07

100%

objednavam pravidelne, a vzdy dostanem tovar rychlo, a navyse aj darcek... dakujem velmi pekne... velka spokojnost... :)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Daniela

Pridané: 24.07.2017 12:21:39

100%

+ ľahké vyhľadať, prehľadnosť v sortimente, rýchlosť dodania

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Zuzana

Pridané: 21.07.2017 15:04:55

100%

+ Zaručená kvalita pásikov

+ Detailný popis výrobkov

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 22.07.2017 09:40:52

50%

+ Produkt funguje

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Sylvia

Pridané: 06.09.2017 12:04:11

100%

+ Prehľadný

+ Výborný servis

+ Kvalitné produkty

- Žiadne

Po dlhom čase som sa odhodlala k produktom na bielenie zubov. Na stránke je všetko prehľadne vysvetlené a taktiež vám pomôžu s výberom, ak si neviete vybrať vhodný bieliaci produkt alebo nakupujete prvý krát. Všetky riziká počas bielenia zubov sú správne označené pri jednotlivých druhoch bieliacich pásikov. Skutočne upozorňujú na citlivosť zubov, ktorú musíte očakávať od tohto produktu. Objednala som si polovičné balenie, nevyužila som ani polovicu a zuby mám krásne biele. Citlivosť zubov bola znesiteľná, nič čo by sa nedalo odstrániť pastou na citlivé zuby. Ako začiatočník som skutočne ocenila guide ako si vybrať správne pásiky. Myslím, že s niečim podobným som sa ešte v rámci slovenských eshopov nestretla. Nákup vrelo odporúčam!!

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

adi

Pridané: 14.07.2017 10:28:09

80%

po 8 dňoch používania vidím len malé zmeny, čakala som trochu viac + vyčistilo mi to zuby ale sú len o málinko belšie každopádne pásiky budem používať až do 14 dňa a uvidím

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Čo sa týka toho, čo ste napísali k bieliacemu efektu, tých 8 dní môže byť u niekoho málo. Treba bieliť normálne ďalej, efekt bude ešte oveľa lepší. Nemáte 14-dňové balenia. Objednané máte podľa všetkého 20-dňové balenie, preto je tam ešte naozaj dosť aplikácií, ktoré treba spotrebovať. Pri posudzovaní bieliaceho efektu netreba zabúdať ani na faktory, ktoré na to vplývajú, ako napríklad ne/dodržiavanie bielej diéty, súčasná, ale hlavne aj predošlá starostlivosť o chrup, ne/absolvovanie dentálnej hygieny či pieskovania pred bieliacou kúrou, genetika, životospráva atď. Na toto treba prihliadať a nezabúdať na to pri posudzovaní efektu bielenia zubov. Nie je to teda len o produkte, aj keď ten je aj podľa skúseností a recenzií samozrejme vysokokvalitný a účinný. Po dokončení celej bieliacej kúry bude ten efekt ešte výraznejší. :) Ďakujeme. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 14.07.2017 08:25:12

100%

+ spoľahlivý obchod, rýchle dodanie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 03.07.2017 09:48:23

100%

Overené bieliace pásiky, ktoré fungujú a bielia veľmi dobre.

Dodacia lehota

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Katarina

Pridané: 03.07.2017 16:31:56

100%

+ Spolahlivost

+ Kvalita produktov

+ Rychle dorucenie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Zuzana

Pridané: 02.07.2017 10:19:01

100%

+ Rychle dorucenie a spokojnost s kvalitou tovaru

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Marek K.

Pridané: 13.06.2017 15:58:46

100%

+ Prehladny e-shop .

+ A navody zrozumitelne aj pre lajika.

- Ziadne

Vrele ho obporucam tovar prisiel vporiadku neposkodeny z rychlim dodanim. ;-)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 12.06.2017 17:36:08

100%

- tovar je nekvalitny

Reakcia obchodu:

Ďakujeme za názor. Aj keď dosť nezmyselný, keďže tovar je očividne vysoko kvalitný. Viď 15-ročná úspešná história značky Crest, jej veľká obľúbenosť po celom svete a to samozrejme hlavne kvôli jej vysokej kvalite a účinku... A samozrejme aj podľa recenzií drvivej väčšiny našich zákazníkov, ako je vidieť aj v týchto recenziách. Všetky naše 3 európske e-shopy mali už niekoľko mesiacov rovných 100% odporúčaní od zákazníkov. To sa samozrejme konkurentom nemôže páčiť. Aj preto sme čakali kedy už príde práve takáto recenzia (1 zo 100), ktorá "zabezpečí" pokles týchto percent odporúčaní. Či už ide o konkurenta, alebo o kohokoľvek, je to jedno, keďže toto je len ihla v kope sena. Zákazníkom odporúčame nech si prečítajú ostatné recenzie našich zákazníkov. Nech si sami urobia názor. Je tu jasne vidieť, či sú produkty kvalitné alebo nie. :) Ešte pre doplnenie: táto zákazníčka mala objednané LEN POLOVIČNÉ balenie pásikov. To samozrejme nemusí stačiť úplne každému. Či dodržiavala bielu diétu, či nemá tetracyklínové zuby, či nefajčí, či sa o zuby doteraz dobre starala alebo nie, to nevieme, ale pani toto asi vôbec neberie do úvahy. Od tejto zákazníčky sme nikdy neobdržali žiadny email, kde by sa nás pýtala na nejaké rady alebo informácie ohľadom účinkom jej produktu. Aj preto je táto recenzia trochu divná. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Veronika

Pridané: 05.06.2017 08:40:36

90%

+ Bieliace pásiky som vyskúšala prvý krát, no mám po nich veľmi citlivé zuby. Po 5 dňoch používania je to už dosť neznesiteľné. Teraz som si musela dať dva dni pauzu. Ale musím povedať, že to naozaj funguje, po týždni je vidieť rozdiel a to som si kúpila pásiky na 21 dní.

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Ak máte problémy s citlivosťou zubov alebo máte zuby náchylné na citlivosť, nemali ste si vyberať rovno tie najsilnejšie pásiky z ponuky, ale siahnuť radšej po nejakej slabšej variante. Vybrali ste si pásiky FlexFit, ktoré sú najsilnejšie a aplikujú sa až na hodinu denne a to až počas 21 dní. Úplne by Vám postačovali aj nejaké slabšie polhodinové pásiky, z ktorých by ste možno vôbec nemali ani trochu citlivé zuby. Ťažko povedať dopredu, keďže každý je iný a my nemôžeme vedieť kto má citlivé zuby alebo kto má zuby náchylné na citlivosť a podobne. Každopádne zvýšená citlivosť je len neškodná a bežná sprievodná reakcia každého účinného bielenia zubov. Zmizne hneď po dokončení bieliacej kúry. Ešte raz Vám ďakujeme za pozitívnu recenziu. S úctou, Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Sasha

Pridané: 05.06.2017 09:46:26

100%

+ Veľký výber kvalitných a naozaj účinných produkrov

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Ivana

Pridané: 02.06.2017 10:26:38

100%

Velmi rychla dodavka(na druhy den ranio po objednani), i ked bola trocha pokrcena krabica. Obsahu to vsak nijak neublizilo. Podstatne je, ze pasiky Crest 3D BRILLIANCE Professional Effects naozaj funguju a vysledky vidno uz po par aplikaciach.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

JANA

Pridané: 31.05.2017 09:16:51

100%

+ Velky vyber

- Ziadne

Ma vyber aj s drahsich aj s lacnejsich pasikov

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 30.05.2017 09:11:39

90%

+ Rychle dodanie, dobra komunikacia

- Nepostrehol som ziadne

Urcite odporucam

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Strana 1/21

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 21