Porovnanie pásikov

0 ks 0.00 €

Anonym

Pridané: 11.12.2019 09:59:12

100%

+ rýchle doručenie

+ darček zubná pasta zadarmo :)

+ perfektne držia (v porovnaní s pásikmi, ktoré som používala pred niekoľkými rokmi

+ na odporúčanie v brožúrke nezatláčam pásiky na zadnú stranu zubov a citlivosť je v podstate žiadna (použité 4 pásiky)

Objednala som si polovičné balenie Brilance White, som zvedavá na výsledok. V minulosti som si už bielila zuby s pásikmi Crest, výsledok bol perfektný a veľmi dlho vydržal. Svoje zuby mám biele, takže myslím, že mi polovičné balenia bude úplne stačiť.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 02.12.2019 06:46:16

90%

+ Veľmi rýchle dodanie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 28.11.2019 18:36:07

100%

+ Rýchle dodanie

+ Kvalitný produkt

+ Žiadna napodobenina

+ Perfektný popis a návod k produktu

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 23.11.2019 21:16:19

0%

neseriózne jednanie ohľadne ponúkanej zvýhodnenej ceny

Reakcia obchodu:

Tak tejto recenzii vôbec nerozumieme. Nedáva to vôbec zmysel, keďže táto pani si objednala výhodné dvojbalenie bieliacich pásikov za zvýhodnenú cenu oproti jednotkovej cene za dané dva produkty, takže nevieme ani ako máme na to reagovať a či si pani robí srandu alebo nám úmyselne chcela len poškodiť percentá odporúčaní. Objednala výhodné dvojbalenie, kde má niekoľkoeurovú zľavu oproti cene za dva kusy totožného produktu (nie v dvojbalení), takže nechápeme čo neseriózne sa jej na tom zdá... Takúto cenu by nedostala v žiadnom inom e-shope v Európe... Bieliace-pasiky.com

Anonym

Pridané: 22.11.2019 08:47:27

100%

Uzasny pristup, skvele vyrobky :-)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 20.11.2019 09:04:21

100%

Kvalitný tovar.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 04.12.2019 08:41:19

10%

Pasiky mi zuby vobec nevybielili :( Som sklamana. Vyhodene peniaze.

Reakcia obchodu:

Túto recenziu považujeme za nemiestnu, keďže pani si NEOBJEDNALA KOMPLETNÝ PRODUKT. Objednala len polovičku bežného balenia, pri ktorom sa jasne píše, že samozrejme NIE JE URČENÉ NA KOMPLETNÝ BIELIACI ÚČINOK, keďže ide len o polovičné a nekompletné balenie vhodné najmä na dobielenie už vybielených zubov. ID objednávky: 22247 - meno: Andrea T. - objednané polovičné balenie pásikov s menej ako 10 aplikáciami Pásiky Crest vybielia zuby každému. Toto jednoducho hovoria naše vyše 9-ročné skúsenosti s týmito produktmi v troch krajinách EÚ. Predali sme ich už desiatky tisíc a vieme, že ak niekomu nezaberú, problém je po diskusii objavený a ide väčšinou o nedodržiavanie bielej diéty, vysoký vek užívateľa, zlý stav chrupu, príliš sfarbený chrup dlhoročným fajčením, vynechávanie aplikácií, nedodržiavanie návodu a podobne. V tomto prípade je dôvod úplne jasný, keďže pani si vôbec neobjednala celé balenie, ale iba polovičku, ktorá samozrejme nemusí stačiť a nie je na kompletné bielenie ani určená. K tomu sa mohli pridružiť aj niektoré ďalšie z vymenovaných faktorov a na základe toho, že si pani neprečítala ani len krátky popis produktu, ktorý si objednala, súdime, že to tak aj bolo a že možno nedodržiavala ani bielu diétu a podobne, keďže tipujeme, že si neprečítala ani obsiahlu brožúrku s návodom na bielenie a potrebnými informáciami. Veta, ktorá hovorí o tom, že polovičné balenie nie je určené na kompletný bieliaci účinok, je uvedená v popise produktu dokonca ČERVENÝM PÍSMOM. Túto recenziu preto treba ignorovať, nie je na mieste. O kvalite produktu vypovedajú stovky ďalších recenzií, ale aj desiatky tisíc našich spokojných zákazníkov, ktorí recenziu ani nenapísali, keďže sú s produktmi už roky nadmieru spokojní. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Anonym

Pridané: 16.11.2019 08:37:46

100%

Výborné dlhoročné skúsenosti s týmto obchodom.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 10.11.2019 16:20:21

100%

Dobrá komunikácia, rýchle dodanie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 06.11.2019 11:32:01

100%

+ rýchle dodanie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 23.10.2019 09:14:57

100%

+ Rychle dorucenie

+ Originalne produkty

+ Viditelne vybielenie

- Povodne mi vadilo, ze nemozem platit kartou, len hotovostou kurierovi ale uz sa dalo aj cez Viamo kurierovi platit, takze bez negativ z mojej strany!

Mam za sebou 2 cele kury bielenia (prva bola takmer pred 2 rokmi) a zuby mam stale viditelne belsie ako kedysi (aj napriek tomu ze nedodrzujem striktne bielu dietu a milujem kavu), a uz mi staci len polovicne balenie a mam zas na minimalne rok pokoj. Spokojnost najvacsia, som rada, ze som tento obchod objavila (vdaka odporucaniu kamosky).

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 21.10.2019 08:01:58

100%

+ Darcek v podobe zubnej pasty belmi potesil :)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 21.10.2019 08:37:59

100%

rýchla a spolahlivá dodávka tovaru

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 16.10.2019 08:29:12

100%

Tento obchod funguje najlepšie zo všetkých v ktorých som doteraz nakupovala.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 22.09.2019 14:21:07

100%

+ Rýchle doručenie

+ Fungujú pomaličky, ale vidno rozdiel

- Žiadna

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 26.09.2019 13:14:39

30%

- Nevýrazný účinok

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, tak to nás mrzí, že práve Vám produkt nezaúčinkol. V tomto ste naozaj veľmi ojedinelý prípad, čo je jasne vidieť aj v recenziách, aj keď samozrejme všeobecne platí, že spokojný zákazníci veľmi recenzie nepíšu. Nespokojný ich píše vždy a aj napriek tomu, tu prakticky žiadne nenájdeme :). Pásiky Crest účinkujú každému. Ak produkt nezaúčinkuje, netreba hľadať chybu v produkte a neodporučiť ich takýmto spôsobom v recenzii. Treba sa v prvom rade poradiť. Dodnes od Vás však neevidujeme absolútne žiadny mail so žiadnou otázkou ani poznámkou k bieliacej kúre a podobne. Podľa našich dlhoročných skúseností s týmito produktmi vieme, že problém nie je vo výrobku, ale tipujeme (musíme, keďže ste nám dodnes nič nenapísali) že spočíva napríklad v nedodržiavaní bielej diéty (ak pijete veľa kávy počas bieliacej kúry, nemáte ako vybieliť zuby...), alebo v neobsolvovaní dentálnej hygieny (gél nemôže dostatočne penetrovať), alebo v genetických predpokladoch, či užívaní tetracyklínových antibiotík a tým pádom nezvratných procesoch v zuboch, nedodržaní postupu bielenia a podobne. Tých faktorov, ktoré vplývajú na bieliaci účinok je veľa a o všetkých ste sa mohli dočítať aj v našej informačnej brožúrke. Za tie roky sme vo viacerých krajiných Európy predali už viac ako 300tisíc balení pásikov a na základe dlhoročných skúseností vieme sebavedomo povedať, že aj v tomto prípade nebude problém v produkte, keďže produkt ako taký jednoznačne FUNGUJE. Ale keďže ste nás dodnes nijako nekontaktovali a nepopísali Váš stav chrupu a všetko potrebné, nevieme jasne povedať ktorý z vymenovaných alebo aj nevymenovaných faktorov zohral vo Vašom (veľmi ojedinelom) prípade svoju rolu a prečo nie ste s výsledkom spokojný. Snáď ste si urobili pred bieliacou kúrou fotku zubov na dostatočnom svetle a porovnali to, pretože už sme tu mali aj zopár prípadov kedy sa zákazník pozrel na tú fotku a svoje nie úplne spokojné hodnotenie ihneď odvolal, keďže rozdiel si hneď jasne všimol. Človek si na ten belší odtieň každým dňom zvyká, keďže bielenie je postupné a viacdňové. Takže aj o takýto prípad môže ísť, ale toto sa deje len málokedy, keďže efekt bielenia s pásikmi je vždy taký výrazný, že si ho všimne nielen používateľ pásikov, ale aj jeho okolie. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 17.09.2019 17:15:06

100%

Zakúpila som si 16dňové pásiky na citlivé zuby, ktoré majú docieliť štvrtý stupeň belosti. Zuby boli viditeľne bielšie už po druhom použití, ale aj citlivejšie. Celkovo som spokojná, hoci som očakávala belší výsledok.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 27.09.2019 01:41:02

100%

+ Rýchle dodanie,super

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 04.09.2019 19:10:57

100%

+ super cena

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 23.08.2019 08:26:25

100%

+ ako vždy na 1*

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 19.08.2019 08:55:55

100%

+ rychlost dodania

+ tovar ktorý inde nekupite

+ spolahlivost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 19.08.2019 09:41:47

100%

trochu sklamanie, keďže už nedávate k pásikom vzorku zubnej pasty

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, vzorku pasty dávame k väčším objednávkam, nie k malým. Vzorku pasty nedávame ku každej jednej objednávke už viac ako dva roky, takže to nie je žiadna novinka. Ďakujeme za pochopenie. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 10.08.2019 10:16:13

100%

+ Rýchle dodanie

+ Dobrá komunikácia so zákazníkom

Vrelo odporúčam. Pásiky sa jednoducho aplikujú a fungujú.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 02.08.2019 09:44:39

100%

+ Všetko super

Super ako vždy

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Strana 1/21

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 21