Porovnanie pásikov

0 ks 0.00 €

Anonym

Pridané: 15.03.2020 06:57:51

100%

+ Rychle dorucenie.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 08.03.2020 16:12:16

100%

+ Vždy som spokojná,či s pásikmi,či s pastami

+ Nepostrehla som

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 01.03.2020 20:15:54

100%

+ Rýchle dodanie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 27.02.2020 06:02:54

100%

Roky velka spokojnost s produktami aj celkovo s obchodom, rychle doodanie.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 24.02.2020 07:47:52

100%

Výborne, doručenie do dvoch dní

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 14.02.2020 08:33:50

100%

+ Kvalita

+ Rýchlosť doručenia

+ Jednanie so zákazníkom

Dávam 5*

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 12.02.2020 14:04:51

100%

+ Rychle dorucenie, dobra znasanlivost, zuby nereaguju zvysenou citlivostou

- Dodrziavanie bielej diety

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 05.02.2020 08:57:41

100%

+ Rýchle dodanie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 01.02.2020 08:33:14

90%

+ Odporúčam, maximálna spokojnosť

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 10.01.2020 06:00:04

100%

+ Fungujú 100 percentne

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 09.01.2020 07:41:22

100%

Vsetko super

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 08.01.2020 15:03:56

100%

+ objednavka vybavena bez omeskania a darcek potesil

Kurierska spolocnost GLS

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Čo sa týka konkrétnych kuriérov spoločnosti GLS, za ich prípadné chyby my nijako nemôžeme. Každopádne aj v tomto konkrétnom prípade sme po preverení situácie zistili, že GLS nijako nepochybilo. Pri zmene dodacej adresy sa zmena môže prejaviť až najskôr v ďalší pracovný deň. Vaša objednávka a doručovanie navyše prebiehalo počas chaotickej vianočnej sezóny. S GLS máme za 9 rokov spolupráce dobré skúsenosti a v žiadnom prípade by sme ich nemenili za inú kuriérsku spoločnosť. Ďakujeme. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 03.01.2020 09:31:03

100%

Spoľahlivý obchod,čo ponúka to dodáva.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 27.12.2019 08:34:23

10%

Komunikácia s obchodom bola veľmi nepríjemná, slušne som sa zaujímala o moju objednávku, odpovede postupne prechádzali do posmešného tónu. Miesto toho, aby taktiež slušne odpovedali, stále narážali na môj intelekt, určite takýto štýl správania sa ku zákazníkovi nie je najlepšou voľbou, bola som z toho sklamaná, čakala som odbornejší prístup.

Reakcia obchodu:

Túto "recenziu" si netreba všímať. Nevypovedá o pravde. Je tu množstvo recenzií zákazníkov, ktoré svedčia jasne o realite. Vysvetlenie problémov tejto pani: - táto pani sa nás v predvianočnom týždni pýtala na stav objednávky, pričom ako číslo objednávky uviedla sledovacie číslo zásielky, čiže nie číslo objednávky. Následne sme ju obratom požiadali o číslo objednávky, aby sme to vedeli preveriť. - poslala nám číslo objednávky. Objednávku sme preverili. Napísali sme jej tento mail: "Táto objednavka bola vybavena a je na ceste k Vám. Je predvianocny tyzden, treba pocitat s meškaním, kedze kurieri su pretazeni. V smske od GLS mate cislo zasielky. Podla toho cisla si viete kedykolvek skontrolovat pohyb zasielky a v pripade potreby kontaktovat infolinku GLS: https://bieliace-pasiky.com/info/sledovanie-zasielky/id-info-articles/26" Pani si teda mohla kedykoľvek sama skontrolovať kde sa zásielka nachádza. Nevidíme na tomto maily nič posmešné, ani neprofesionálne. Pani sa asi len dotklo to, že si neuvedomila a neprečítala na našom webe, že je predvianočný týždeň a každá zásielka má úplne bežne meškanie aj 2-3 dni, čo je v predvianočnom týždni úplne normálne. Pani nám následne poslala tento mail: "V poriadku, chápem, že sa teraz dlhšie čaká, to mi neprekáža, ale, ak sa pokúšam skontrolovať si objednávku a sledovať, kde je, nepustí ma to do systému, preto som sa chcela informovať, či náhodou moja objednávka nebola zrušená, keďže som menila miesto dodania. Každopádne ďakujem. " - sledovanie zásielky fungovalo úplne bez problémov. Nevieme kde sa pani chcela prihlasovať do akého systému, ale pre istotu sme jej poslali skopírovaný pohyb jej zásielky zo stránky GLS, keďže si ho sama nebola vraj schopná otvoriť. Chceli sme jej to teda uľahčiť a dostala od nás kompletný tracking zásielky úplne bez toho, aby si ho musela sama kontrolovať. U tejto "recenzie" teda ide len o záležitosť ega, nie o nejakú výpoveď o realite a serióznosti nášho e-shopu. Nech si každý urobí svoj názor... Je tu kopec recenzií a skoro všetky sú pozitívne. U negatívnych ide väčšinou o podobné pochybnosti či niekedy aj chyby zákazníka, za ktoré e-shop nemôže. Každopádne platí, že spokojný zákazník recenziu väčšinou nenapíše, nespokojný ju napíše vždy, ale aj napriek tomu tu máme už 9 rokov neustále vyše 96-99% odporúčaní a pozitívnych recenzií, za čo našim zákazníkom ďakujeme. Bieliace-pasiky.com

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 27.12.2019 09:54:38

100%

+ Viditeľné výsledky už po 7 dňoch

+ Rýchle doručenie

- Pásiky sa zošmykujú zo zubov (slabé držanie)

- Citlivosť zubov

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, objednali ste si pásiky Supreme. Pri tých sa jasne píše, že ako jediné z celej ponuky nemajú Advanced seal technológiu. Píše sa o tom aj v porovnávacej tabuľke a aj tu: https://bieliace-pasiky.com/article/ako-si-vybrat-pasiky/id/80/id_top_article/75 Nejde ale o vadu. Je to normálna vec. Pásiky bielia aj keď sa jemne kĺžu. Určite ale nehrozí, žeby sa úplne zošmykli, to je nemožné, keďže sú prichytené aj zo zadnej strany zubov a vytvarované. Asi ste len boli zvyknutá na pásiky s Advanced seal technológiou silnejšieho prilepenia (všetky ostatné pásiky Crest okrem Supreme), avšak objednali ste si vedome tieto (píše sa o tom v popise produktu). Nejde ale o vadu, ako sme už uviedli, čiže je to v poriadku. Pre niekoho je väčším komfortom mať menej gélu na odstraňovanie zo zubov po zložení pásika (Supreme), pre iného zase mať pásiky počas aplikácie silno prilepené (ostatné pásiky Crest, čiže celá séria 3D White). Každý si ale musí vybrať sám. Vy ste si vybrali takto. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 22.12.2019 07:17:12

10%

V septembri po nespokojnosti s účinkom tovaru mi namiesto ospravedlnenia a snahy o zlepšenie predávajúci automaticky zablokoval účet, lebo som si dovolil neodporucat pásiky v hodnote 90eur. Tomu sa hovorí profesionalita ak vyjadrite názor, zablokujem Vás. Chcel som si objednať aj iný tovar, ale to už nebolo možné. Navyše ako bonus dostanete psychologické zhodnotenie Vašej osoby:-). V decembri mi zasa zaslali vianočnú ponuku, tak som skúsil objednať zubnú pastu s ktorou som spokojný bol. Objednávka bola potvrdená a za chvíľu zablokovaná. Posúdenie prístupu obchodu nechám na zvážení ostatných potencionálnych zákazníkov. Nehovoriac o tom, že žiaden telef. kontakt ani reálne meno s kým komunikujete sa nedozviete. Obchod registrovaný v USA. Len na základe prijatej zásielky viete, že bola dorucovana z adresy Rooseveltova 6 Košice.

Reakcia obchodu:

Túto recenziu treba ignorovať, keďže je irelevantná, je od "zákazníka", akého by žiadny e-shop nechcel. Treba si pozrieť stovky iných recenzií o našom e-shope, ktoré nájdete nižšie. Vysvetlenie "recenzie": Tento pán nedodržiaval zásady uvedené v návode na použitie, čím nedosiahol uspokojivý efekt bielenia a pri jeho kúpe pásikov v septembri neodporučil eshop a produkt a vyjadril sa, že by v ňom nikdy viac znovu nenakupoval. Zaujímavé je, že o 3 mesiace na to urobil novú objednávku. Načo si objednáva produkt, ktorý už raz neodporučil? A prečo nakupuje znovu v eshope, o ktorom sa už raz vyjadril, žeby v ňom nikdy viac znovu nenakupoval? Takýchto ľudí podľa PLATNÝCH PODMIENOK HEUREKY musíme samozrejme blokovať, keďže nemajú právo dávať rovnakú recenziu znovu. Odporuje to aj ich samotnému vyjadrenému postoju, keď už sa raz vyjadrili, žeby rovnaký produkt znovu nezakúpili a v eshope znovu nenakupovali. Tento pán to ale urobil. Objednávku sme mu podľa podmienok heureky samozrejme zrušili, keďže dodnes nevysvetlil prečo produkt v staršej recenzii neodporučil keď za nedostatočný efekt si môže sám, nedodržiavaním zásad uvedených v návode na použitie. O funkčnosti pásikov Crest svedčia úplne jasne ostatné a skutočné recenzie. Nech si každý urobí názor o jeho "recenzii". Zaujímavosťou je aj to, že pánovi nevadilo, že eshop prevádzkuje americká firma keď robil prvú objednávku a nevadilo mu to ani pri tejto druhej. Vadí mu to až keď sme mu objednávku nevybavili. :) Takže tento pán len hľadá čím by mohol uškodiť. Takéhoto zákazníka nechce žiadny eshop. Tento pán má u nás podľa platných podmienok heureky objednávky dlhodobo zablokované, keďže dodnes nepodal vysvetlenie nedodržiavania návodu na použitie a následnej staršej neoprávnenej "recenzie". Bieliace-pasiky.com

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 21.12.2019 10:37:04

100%

Najlepšie bieliace pásiky, odporúčam.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 12.01.2020 08:39:33

10%

Neseriozny internetovy obchod!!! Tovar mi nebol doruceny chybou kuriera! obchod nema telefonny kontakt kde sa mozte dovolat a riesit pripadne sa vyskytujuci problem.

Reakcia obchodu:

Táto recenzia je neseriózna, rovnako ako táto "zákazníčka". Takýchto zákazníkov, ako je táto pani nechce žiadny internetový obchod. Pani si neprevzala zásielku vlastnou chybou, ignorovala telefonáty kuriéra a ten vyčerpal všetky pokusy na doručenie. Zásielka sa následne vrátila k nám ako neprevzatá. Pani sme písali veľa mailov, žiaľ, každý jeden z jej strany bol plný hnevu a vyhrážok. Budeme riešiť s heurekou stiahnutie tejto recenzie, keďže takíto ľudia by nemali mať právo písať recenzie. Pani si zásielku neprevzala vlastnou chybou, pokloniť sa jej za to nemôžeme, keďže chybu si priznať nedokáže, práve naopak. A nemôžeme ani tvrdiť opak, keďže by sme klamali. Uvadzame aj kopiu sledovania zasielky, v ktorom je jasne vidiet to, co nam GLS aj potvrdilo. Tato pani nedvihala telefon kurierovi a nakoniec zasielku dokonca odmietla: 11.12.2019 21:13 Balík bol vrátený odosielatelovi BRATISLAVA 5 11.12.2019 18:47 kontrolny sken Bratislava 11.12.2019 15:30 Balík nebolo možné doručit - príjemca odmietol prevzatie Bratislava 11.12.2019 9:01 Balík sa bude dorucovat v priebehu dna Bratislava 10.12.2019 21:04 Balík je uskladnený v zásielkovom stredisku Bratislava 10.12.2019 21:04 Balík je uskladneny v zásielkovom stredisku - urcený novy datum dorucenia Bratislava 10.12.2019 10:24 Balík nebolo možné doručit - príjemca nezastihnutý Bratislava 10.12.2019 8:50 Balík sa bude dorucovat v priebehu dna Bratislava 10.12.2019 7:49 Balík dorazil do zásielkového strediska. Bratislava 10.12.2019 2:55 Balík prijaty do systemu GLS Bieliace-pasiky.com

Anonym

Pridané: 17.12.2019 08:24:59

100%

+ expresné doručenie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 15.12.2019 08:53:32

100%

+ Vždy rýchle doručenie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 15.12.2019 14:02:21

100%

+ Ponuka

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 11.12.2019 09:59:12

100%

+ rýchle doručenie

+ darček zubná pasta zadarmo :)

+ perfektne držia (v porovnaní s pásikmi, ktoré som používala pred niekoľkými rokmi

+ na odporúčanie v brožúrke nezatláčam pásiky na zadnú stranu zubov a citlivosť je v podstate žiadna (použité 4 pásiky)

Objednala som si polovičné balenie Brilance White, som zvedavá na výsledok. V minulosti som si už bielila zuby s pásikmi Crest, výsledok bol perfektný a veľmi dlho vydržal. Svoje zuby mám biele, takže myslím, že mi polovičné balenia bude úplne stačiť.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 02.12.2019 06:46:16

90%

+ Veľmi rýchle dodanie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 28.11.2019 18:36:07

100%

+ Rýchle dodanie

+ Kvalitný produkt

+ Žiadna napodobenina

+ Perfektný popis a návod k produktu

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Kvalita komunikácie

Strana 1/21

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 21