Porovnanie pásikov
Overený zákazník

Lucc

Pridané: 13.11.2017 14:08:27

100%

Originálne výrobky, s plnohodnotným účinkom.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 13.11.2017 20:04:19

100%

+ Rychlost

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 12.11.2017 22:40:37

100%

+ Poradila mi ho znama

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Patricia

Pridané: 05.11.2017 13:59:58

100%

+ rychle dodanie

+ originalny produkt

+ akcie na produkty

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 02.11.2017 14:52:07

100%

rýchle jednanie, bezproblémový kontakt, rýchle dodanie, nepoškodený tovar

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Barbyna

Pridané: 31.10.2017 08:56:10

100%

Som spokojna, bol to moj prvy nakup. Objednali sme si zubne pasty, pouzivali sme ich davnejsie a konecne som ich objavila aj tu na SK. Nase najoblubenejsie. S bieliacimi pasikmi inak nemam skusenost.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Monika

Pridané: 30.10.2017 21:14:31

100%

Prehľadnosť stránok, super rýchle dodanie.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 20.10.2017 08:23:31

100%

+ Kvalitný tovar

+ Na roziel od konkurenčných zubných pást Crest funguje.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Milka

Pridané: 16.10.2017 20:32:18

100%

+ spokojnosť + rýchle dodanie + pribalený návod na použitie s pefektným popisom + darček

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 12.10.2017 17:22:43

40%

+ Rychle dodanie

- Po 10 dnoch uzivania pasikov(kazdy den poctivo hodinu) sa nedostavil absolutne ziadny efekt bielenia. Urobila som aj foto pred aj po a nula bodov. Zuby mam vsak citlive dost. Chvalabohu som si objednala iba polovicne balenie, ale bolo to zbytocne vyhodenych 40€.

Reakcia obchodu:

Vážený zákazník, mrzí nás Vaša recenzia, kedže nie je úplne na mieste... Sama píšete, že ste si objednali len polovičné balenie. Na kvalitný bieliaci efekt je určené celé balenie pásikov. Polovičné nemusí pomôcť každému. Je divné, že dávate recenziu bez toho, aby ste nás predtým akokoľvek kontaktovali. Nemáme tu od Vás žiadny mail, ani otázku. Budeme radi ak nám tie fotky "pred" a "po" pošlete, ak sú naozaj reálne, nech vieme posúdiť situáciu lepšie a prípadne Vám poradiť navštíviť pred bielením zubov dentálnu hygienu a podobne. Je nám ľúto, že e-shop neodporúčate kvôli tomu, že Vám polovičné balenie produktu nevybielilo zuby tak, ako si predstavujete. Aj keď bielenie zubov nie je možné u každého človeka a produkt za toto skutočne nemôže. Nemôže za to ani e-shop, ktorý kvôli tomu neodporúčate. Na bieliaci efekt vplývajú rôzne faktory, o ktorých ste si dúfame že prečítali (???) v rozsiahlej brožúrke, ktorú ste obdržali s pásikmi. Ide napríklad o genetické predpoklady, tetracyklínové zuby, fajčenie, ne/dodržiavanie bielej diéty, ne/navštívenie dentálnej hygieny pred bielením, starostlivosť o zuby, dlhodobé zloženie stravy a nápojov atď. O týchto faktoroch nepíšete vôbec. Treba sa na nich tiež pozrieť. Produkt žiaľ nie je zázračný prútik, aj keď účinkuje a je mimoriadne kvalitný a obľúbený. Ak máte citlivé zuby aj teraz po bielení, treba sa skutočne pozrieť na zdravie Vášho chrupu. Bieliť sa má len zdravý chrup. Pásiky skutočne nemôžu za to, ak máte odhalené citlivé zubné kŕčky alebo zuby náchylné na citlivosť. Istá forma zvýšenej citlivosti zubov je úplne bežnou, normálnou a neškodnou sprievodnou reakciou každého účinného bielenia zubov a vyskytuje sa u ľudí, ktorí sú na túto citlivosť viac náchylní. Aj v takomto prípade ale treba brať do úvahy zloženie Vašej stravy a nápojov počas absolvovania bieliacej kúry. O tom však nepíšete tiež nič a my netušíme ako to naozaj je, keďže ste nás doteraz absolútne nijako nekontaktovali... Vaša recenzia sa vymyká veľkej štatistickej vzorke skúseností našich zákazníkov. A ak sa niečo takto vymyká štatistike, asi nie je problém v premennej, ktorou je v tomto prípade produkt. Treba teda skutočne zvážiť faktory vplývajúce na bielenie zubov a brať do úvahy aj to, že ste si nekúpili produkt, ale len jeho polovicu... Ďakujeme za pochopenie. Bieliace-pasiky.com

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

S

Pridané: 11.10.2017 22:23:42

90%

Bez problémov

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Sidona

Pridané: 10.10.2017 07:55:37

100%

Na vybielenie zubov mi stačilo polovičné bal. Crest 3D White Professional Effects. Zuby sú viditeľne belšie bez vedľajších účinkov ako je citlivosť. Určite odporúčam!

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

ivt

Pridané: 09.10.2017 10:06:59

100%

rychlost komunikacie cez email so zakaznikom, rychlost dodania, darcek + zlava na dalsi nakup

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Michael

Pridané: 03.10.2017 20:12:07

100%

+ Super servis.

- Čakal som trošilinku lepší efekt bielenia, ale isto odporúčam obchod aj produkty

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 29.09.2017 20:30:04

100%

+ Veľká spokojnosť

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 22.09.2017 10:12:10

100%

+ Rychle a pohodlne

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Patty

Pridané: 11.09.2017 13:51:18

100%

Čo sa týka obchodu a dopravy som spokojná

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

lucka

Pridané: 06.09.2017 17:32:29

100%

+ Fungujuci produkt, rychle dodanie, krasna brozurka s cennymi radami a navodmi bola ako darcek a taktiez zubna pasta. Som velmi spokojna.

Som spokojna

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

dzoudzou85

Pridané: 09.09.2017 17:28:11

100%

+ prehľadný web, veľký výber, výborný komunikácia a informovanie

+ dobré ceny

+ kvalitné produkty

- nenašiel som žiadnu

odporúčam tento e-shop, určite tu ešte zavítam :-)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Katka

Pridané: 04.09.2017 09:36:32

100%

+ rýchlosť, kvalita, vyhovenie zákazníkovi poskytnutím zľavy

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 28.08.2017 13:08:38

100%

+ Celková spokojnosť s produktom, už po pár dňoch som videla účinky pásikov. Super komunikácia s obchodom. Rýchle dodanie. Aj po druhej objednávke mi bol pribalený darček.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Diana

Pridané: 04.09.2017 16:21:25

100%

Odporúčam!!! S pásikmi som veľmi spokojná, hneď po štvrtom pásiku som videla rozdiel, zúbky boli oveľa belsie. Momentálne mám ešte polovicu balenia,ale tu si odložím na inokedy lebo už teraz majú moje zúbky odtieň aký som chcela :)

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Overený zákazník

Eiwa

Pridané: 26.08.2017 09:35:16

100%

+ Vyborný obchod a vynikajúca komunikacia

+ Odpovedia na každú otázku.

- -

Možem iba odporučiť.

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Anonym

Pridané: 17.11.2017 14:06:14

100%

+ Pasiky a pasty 100% funguju :-)

+ Rychle dodanie

Dodacia lehota

Kvalita dopravy

Prehľadnosť obchodu

Kvalita komunikácie

Strana 1/21

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 21