Sú bieliace pásiky Crest bezpečné?

Sú bieliace pásiky Crest bezpečné? Sú naozaj také kvalitné a účinné ako sa to o nich hovorí? Prečo by ste si na bielenie zubov mali vybrať práve bieliace pásiky Crest? Na všetky podobné otázky vám odpovieme nižšie v bodoch rozpísaných až do najmenších podrobností.

 

Prečo sú bieliace pásiky Crest bezpečné, účinné a svetové?

 

Je to svetová jednotka v domácom bielení na svete

 

  • Je to tak už od roku 2001. Pásiky Crest nie sú žiadna novinka, ktorá by mala práve teraz veľa reklám a snažila sa presadiť. U nás nemá žiadne reklamy, pretože ich nepotrebuje. Za pásiky a ich kvalitu hovoria samotní zákazníci, ktorí šíria povedomie o tomto úspešnom produkte sami medzi sebou. Ide o rokmi overený produkt, obľúbený a účinný. Sú kvalitné a vyrábané priamo v USA. Jednoducho fungujú a sú cenovo dostupné.

 

Pásiky Crest sú celosvetovo považované za najlepší prípravok na bielenie zubov

 

  • Neveríte tomuto tvrdeniu? Zapnite si google, napíšte tam „best teeth whitening product“ a presvedčte sa o tom sami. Ide o dávno všeobecne známu vec. Pásiky Crest sú na trhu už 21 rokov (údaj platný v r. 2022) a za ten čas nenašli rovnocenného konkurenta v kvalite, účinku, bezpečnosti a cenovej dostupnosti.

 

Účinok je overený MILIÓNMI používateľov po celom SVETE

 

  • Nie je to hit len v USA. Objavili ich už ľudia po celom svete. Aj na Slovensku už majú veľké množstvo PRAVIDELNÝCH používateľov. V USA sa ročne predá okolo 40-50 miliónov balení a to je číslo, ktoré jasne nasvedčuje tomu, že nejde o žiadny nezmyselný výrobok.

 

Sú bezpečné, odporúčané americkými zubármi a zubnou asociáciou

 

  • Keď sa spomenie téma bielenia zubov, veľa ľudí sa ako prvé opýta, či je to bezpečné a či to neničí sklovinu, keďže to je dosť dobre rozšírený mýtus v laickej verejnosti. Keď niekto celosvetovo uznávaný produkt nepozná, nech sa samozrejme pýta, radi mu to objasníme. Áno, je to úplne bezpečné. Ak máte pred bielením zdravé zuby, budete ich mať rovnako zdravé aj po bielení zubov. Akurát s tým rozdielom, že už budú pekné biele a teda krajšie ako boli predtým. Pásiky Crest nemajú ako poškodiť váš chrup. Obsahujú rovnaké ingrediencie aké používajú pri bielení zubov zubári, ale v niekoľkonásobne nižšej koncentrácii. Aj napriek tomu vám zuby krásne vybielia a to dokonca pravdepodobne lepšie ako jednorazové bielenie u zubára. Ich výhoda spočíva práve v pravidelnosti bielenia. Bielia postupne viac dní, čo sa o jednorazovom sedení u zubára povedať nedá. Máme veľa zákazníkov, ktorí prešli na pásiky Crest práve po neuspokojivom bielení v ordinácii zubára.

 

  • Produkty značky Crest odporúčajú v USA zubári, ktorí pásiky vo svojich ordináciách aj predávajú. Za značku Crest sa stavia aj Americká zubná asociácia, ktorá produkty odporúča, rovnako ako dentálni hygienici či niektoré hollywoodske osobnosti. V dnešnej dobe už pásiky Crest odporúča svojim pacientom aj množstvo zubárov a dentálnych hygienikov na Slovensku. Máme množstvo zákazníkov, ktorí u nás nakupujú práve po odporučení pásikov ich ošetrujúcim zubným lekárom. Niektorí zubári a dentálni hygienici od nás pásiky Crest dokonca aj vo veľkom nakupujú.

 

Pravé pozitívne recenzie, žiadne fejkové recenzie

 

  • Ak si nie ste istý, či fungujú a či niekomu nejako neublížili, prečítajte si recenzie SKUTOČNÝCH používateľov pásikov Crest na heureka.sk – čiže názory našich zákazníkov. Recenziu na heureke môže uviesť ako overený zákazník len ten, kto naozaj produkt zakúpil, pretože len jemu príde do mailu 7 dní po objednávke dotazník z heureky, v ktorom sa môže slobodne posťažovať, či pochváliť. 99% recenzií sú samé chvály. To 1 percento sú väčšinou rôzne špecifické prípady (občas ľudia, ktorí by si mali najskôr riešiť svoje zdravotné problémy s chrupom a až potom bieliť zuby, alebo záškodníci, často konkurenti, ktorí jednoducho za kvalitnými produktmi Crest nestíhajú a pokúšajú sa preto bojovať aspoň takto, alebo ľudia, ktorí si objednali najslabší typ pásikov Crest a pritom sú už 20 rokov tuhými fajčiarmi a kávičkármi a preto by mali siahnuť po silnejšom type pásikov, a podobne.) Je tu však veľká štatistická vzorka, na základe ktorej je jasne vidieť, že pásiky Crest sú skutočne vysokokvalitným a účinným produktom za dobrú cenu. Pásiky Professional Effects sú dokonca podľa portálu heureka.sk a hodnotení ich skutočných užívateľov PRODUKTOM ROKU 2018 aj 2019. 

 

  • Takéto skutočné recenzie nájdete aj na zahraničných weboch, v USA či inde vo svete. Ak by tieto produkty nemali svoju kvalitu, určite by sa na trhu nedržali tak stabilne už viac ako 21 rokov (údaj z roku 2022) a určite by sa netešili stále väčšej a väčšej obľube zákazníkov po celom svete.

 

  • Žiadne kúpené recenzie blogeriek, ktorým predajca pošle produkt zadarmo a potom mladá blogerka, ktorá si produkt inak zatiaľ možno ani nemôže dovoliť kúpiť sama, sa samozrejme teší darčeku zadarmo a na oplátku napíše na svoj blog peknú recenziu. Takto to v praxi bohužiaľ funguje. Toto však my nerobíme. Pásiky Crest to nepotrebujú. My svoje produkty nechávame hodnotiť skutočnými zákazníkmi. Je tu teda veľké množstvo pozitívnych recenzií a všetky sú reálne, žiaden fejk, žiadne klamanie zákazníkov. Žiadne retušované fotky na instagrame s nejakými cudzími ľuďmi, ktorým strčíme zadarmo do rúk náš produkt a potom im vo photoshope vybielime zuby. Ani to pásiky Crest nepotrebujú, keďže naozaj fungujú.

 

V USA sú produkty Crest v obchodoch také známe, ako u nás chlieb

 

  • U nás ich síce veľa ľudí nepozná a keď sa o nich prvýkrát dozvie, má pochybnosti o "preňho neznámej značke". Ide ale o svetovú značku číslo 1 v bielení zubov a to, že ju u nás veľa ľudí stále nepozná, neznamená, že nie je tým svetovým číslom 1. V USA pásikmi Crest bieli zuby prakticky skoro každý. Máme veľmi veľa takých zákazníkov, ktorí u nás pásiky Crest objednávajú práve preto, lebo sa nedávno vrátili z USA a tam to všetko videli na vlastné oči a tam spoznali aj tento výnimočný produkt.

 

  • Ambasádorkou značky Crest v USA bola nejaký čas aj známa speváčka Shakira.

 

  • Reklamy značky Crest bežia v amerických televíziách každý deň, ktovie či nie dokonca častejšie ako u nás reklamy so zeleným mimozemštanom. :-) 

 

  • Bieliace pásiky Crest kúpite v USA v drogériách, lekárňach, potravinách, obchodných reťazcoch, jednoducho všade. Dokonca aj na niektorých benzínových pumpách. Tam sa ľudia nepýtajú čo to je, či to naozaj funguje, či to náhodou neškodí zubom a podobne. Tam už dávno pásiky Crest poznajú a používajú pravidelne a opakovane.

 

Povyhrávali už množstvo cien, boli ocenené viacerými organizáciami, magazínmi, webstránkami

 

  • O niektorých oceneniach píšeme aj my na podstránke „O značke Crest“. Tieto ocenenia získavajú každý rok pravidelne. Je to jednoducho hit a kvalitný produkt, ktorý nikdy nesklame.

 

Pásiky Crest ešte nikdy za 21 rokov celosvetového predaja nikomu neublížili (údaj z roku 2022)

 

  • Predajú sa ich ročne milióny. Nielen v USA, ale po celom svete. Ľudia sú s nimi spokojní, bielia nimi zuby skutočne roky. Niektorí Američania už od ich vzniku spred 21 rokov  (údaj z roku 2022).  Ich pozitívne renomé neustále stúpa a to vďaka tomu, že ľudia ich chvália za ich účinok a zároveň bezpečnosť. Aj po kontrolách u zubárov majú ľudia, ktorí použili alebo roky používajú pásiky Crest rovnako zdravé zuby, ako ich mali pred bielením. A to môžeme povedať aj o nás. U nás vo firme ich používame už asi 11 rokov pravidelne raz za rok alebo dva a zuby máme podľa našich zubárov zdravšie ako mnohí ich pacienti, ktorí si zuby ešte nikdy pásikmi Crest nebielili. Zdravý chrup sa bielením zubov nemá ako poškodiť.

 

Prvá zubná pasta, ktorá začala konečne liečiť epidémiu zubného kazu v 50-tych rokoch 20.storočia bola zubná pasta značky Crest s obsahom fluoridu

 

  • Do roku 1960 trpela svetová populácia epidémiou zubného kazu. Nikto si s tým nevedel rady. Až raz konečne vedci z Procter & Gamble (tvorcovia značky Crest) prišli na to, že fluoridy dokážu chrániť chrup pred vznikom zubného kazu. Výskyt zubného kazu tak poklesol do pár rokov u Američanov o niekoľko desiatok percent. Odvtedy všetky svetové firmy používajú vo svojich zubných pastách fluoridy a výskyt zubného kazu už nie je takým veľkým problémom, akým býval do roku 1960.

 

Jednoduché použitie

 

  • Žiadne nástavce, gumené násadky do zubov alebo stekajúci gél, ktorý sa mieša so slinami, prehĺta, či tečúce sliny alebo nebodaj drhnutie skloviny abrazívnymi výrobkami. Pásiky Crest si jednoducho nalepíte na zuby a necháte pôsobiť. To je všetko. Je to úplne jednoduché. Počas bielenia môžete oddychovať, pozerať TV, chatovať na facebooku, ísť na prechádzku so psom, nikto si ani nevšimne, že si práve bielite zuby.

 

Na trhu neexistuje účinnejší a kvalitnejší produkt za podobnú cenu

 

  • Na trhu nájdete veľké množstvo rôznych zubných pást označených ako bieliace. Vybielili však už niekedy niekomu zuby? Nikdy nikomu. Nie je to totiž možné. Niektoré pasty vedia vyleštiť povrch zubov, ale to ešte neznamená, že zuby budú biele. Väčšina zažltnutých čiastočiek sa totiž nachádza vo vnútri zuboviny, kde sa dostanú len bieliace pásiky a ich látky v bieliacom géli. Spomedzi zubných pást patria v leštení povrchu zubov medzi tie najefektívnejšie práve zubné pasty Crest a dokonca sa niekedy stáva, že zákazníkovi zuby aj pekne vybielia. Možné je to väčšinou u mladých ľudí, ktorí ešte nemajú hlboko v zubovine toľko usadených farbív a tak výrazne zmenenú vnútornú farbu zuboviny.

 

  • Na trhu sú aj rôzne bieliace gély s nepraktickými gumenými násadkami, do ktorých máte tento gél aplikovať a potom to má akože pôsobiť a to aj napriek tomu, že vám z úst tečú sliny, ktoré ten tak či tak väčšinou neúčinný gél ešte viac neutralizujú. Na krabičke síce možno nájdete obrázok peknej ženy s bielymi zubami, ale to ešte neznamená, že je to reálny výsledok bielenia zubov dosiahnutý takýmto produktom. Poznáte ľudí, ktorí vám takýto produkt niekedy odporučili? Pravdepodobne nie. Pri pásikoch Crest je to presne naopak. Noví zákazníci u nás nakupujú najčastejšie práve na odporúčanie svojich známych.

 

  • Novinky, reklamy, kúpené recenzie obdarovaných bloggeriek, zaplatené PR články. To všetko sú znaky produktov, ktoré sa síce snažia uspieť, ale ich neefektivita a chýbajúci bieliaci účinok, ktorý by znamenal nárast spokojných používateľov, im to nedovolí. Za kvalitný a účinný produkt majú hovoriť skutoční zákazníci a nie predajcovia.

 

  • V lekárňach nájdete aj superlacné bieliace púdre. Je také niečo účinné a dokáže produkt za dve eurá vybieliť zuby? Nie, bohužiaľ to nie je až také jednoduché a lacné. Bieliace púdre sú navyše škodlivé pre zubnú sklovinu, ktorú nezdravo obrusujú. Týmto produktom by ste sa mali určite vyhnúť.

 

  • LED svetielka s priloženým zubným gélom za jednocifernú sumu. Výhodná kúpa? Skôr vyhodené peniaze. Väčšinou ide o produkt s titulom „Made in China“, ktorý nemá ani potrebné ingrediencie, ani požadovanú kvalitu. Tie priložené LED svetielka sú výborné na svietenie v tme v pivnici, ale nie na bielenie zubov. Takéto LED „bieliace“ svetielko vám radi predajú za 50 centov stovky čínskych firiem na alibabe, ktoré tento oblbovák vyrábajú. Biele zuby vám takýto produkt určite nezabezpečí. Zuby sa nebielia svetlom.

 

  • Môžete natrafiť aj na napodobeniny pásikov Crest, ktoré sa snažia priživiť na úspechu tohto produktu a myslia si, že keď vyrobia v Číne alebo Anglicku, či dokonca na Slovensku bieliace pásiky, budú automaticky fungovať a budú úspešné. Nenechajte sa však oklamať. Najprv si radšej overte či tie produkty vôbec majú nejaké recenzie overených zákazníkov na heureke alebo či majú úspešnú históriu a či sa nechvália len kúpenými „recenziami“ obdarovaných bloggeriek, či vyretušovanými fotkami obdarovaných cudzích ľudí na instagrame so zubami vybielenými vo photoshope. Bieliace pásiky Crest nie sú také úspešné, kvalitné a účinné preto, lebo sú to „bieliace pásiky“, ale preto, lebo sú to „bieliace pásiky Crest“. Na trhu sú už od roku 2001 a neustále sa vylepšujú. Nejde o žiadnu novinku, žiadnu napodobeninu niečoho predtým úspešného, ale o čistokrvný originál. Aj pri nákupe pásikov Crest si ale treba dať pozor kde ich kupujete. Na trhu je veľa napodobenín. Netreba naletieť vždy rovno na najnižšiu cenu. Odporúčame nakupovať v overených e-shopoch, ktoré nevyzerajú na prvý pohľad pochybne, aby ste sa vyhli napodobeninám, prefabrikantom, či pásikom po záruke bez obalu, prípadne prebaleným krabiciam. 

 

 

Rôzne otázky ohľadom bezpečnosti používania pásikov Crest

 

„Môže mi z pásikov Crest popraskať sklovina? Videla som v diskusii na internete, že jednej slečne vraj popraskala sklovina.“

Nie, nemôže. Pásiky nemajú takéto schopnosti. Na internete sa dajú nájsť rôzne nezmysly. Hľadať odpovede na podobné otázky v takýchto internetových diskusiách nie je rozumné. Ak si niečím nie ste istí, radšej sa opýtajte odborníka, v tomto prípade zubára alebo dentálnej hygieničky. Slečna mala popraskanú sklovinu už predtým, avšak farbivá na zuboch jej neumožňovali vidieť tieto jemné prasklinky, ktoré sú inak u ľudí bežné. Niekedy si tieto prasklinky viac začnete všímať už po dentálnej hygiene s pieskovaním. Niekedy na ich nejaké viditeľnejšie odkrytie nie je potrebné zuby ani prebieliť. Netreba sa toho báť. Prasklinky nie sú nijakým podstatným nedostatkom chrupu a voľným okom nie sú osobou, na ktorú sa usmievate, viditeľné.

 

„Po bielení vraj mala kamarátka niektoré predné zuby na krajoch priesvitné!“

Táto priesvitnosť nevzniká bielením. To je dôležité povedať. Nemôžu za ňu ani pásiky, ani bielenie u zubára. Ide o bežnú eróziu skloviny a ak niekto má pocit, že má po akomkoľvek bielení zubov presvitnejšie kraje predných zubov, mal ich také už predtým, len ich nevidel. Takáto erózia nevznikla bielením zubov. Erózia nevzniká len tak rýchlo odrazu za dva týždne. Erózia bola u tejto kamarátky prítomná ešte pred bielením zubov, avšak farbivá na zuboch a v zubovine jej to nedovolili vidieť. Erózia skloviny vzniká napríklad pitím niektorých bublinkových nápojov s obsahom kyseliny fosforečnej (napr. coca cola). Vzniká postupne, roky. Jej vznik nemá s bielením zubov absolútne nič spoločné.

 

„Počula som, že po bielení zubov mi povypadávajú zuby alebo sa zničí sklovina.“

Toto sú klasické hrôzostrašné MÝTY o bielení zubov. Látky, ktoré sú určené na bielenie zubov, sú určené na zuby. Nemajú ako spôsobiť, aby zuby povypadávali alebo aby zničili sklovinu. Ak by také niečo spôsobiť mohli, nepoužívali by sa na bielenie zubov a nepoužívali by sa na to už desiatky rokov. Pásiky Crest by neboli na trhu úspešne a nepretržite už od roku 2001. Nemali by toľko miliónov spokojných pravidelných užívateľov. O takýchto „vypadaných zuboch“ by sa písalo veľa článkov, ľudia by sa k takým skúsenostiam hlásili a firma Procter & Gamble by pásiky Crest dlho nevyrábala. Rovnako by účinnými látkami na bielenie zubov nebielili ani zubári po celom svete. Nič také sa ale nedeje. Neevidujeme žiadny prípad vypadania zubov ani poškodenej skloviny pri našich desiatkach až stovkách tisíc objednávok v 3 krajinách EÚ za posledných 11 rokov (údaj z roku 2022). Rovnako nepoznáme žiadny takýto prípad za 21 rokov (údaj z roku 2022) existencie značky Crest na celosvetovom trhu. Taktiež sme nikdy nepočuli, žeby niekomu trebárs aj až po pár rokoch po bielení zubov u zubára v kresle vypadali zuby alebo žeby sa mu nejako poškodila sklovina. Nič také totiž nie je možné. Práve naopak. Čo evidujeme a čo je zjavné sú množstvá recenzií spokojných užívateľov pásikov Crest nielen u nás a v okolitých štátoch, ale po celom svete a hlavne v USA. Ak náhodou čitateľ neverí našim tvrdeniam, nech sa opýta na názor zubárov. Tí vám tieto tvrdenia potvrdia. Sklovina sa bielením zubov za dodržiavania návodu na použitie a za používania kvalitných prípravkov nemá ako poškodiť. Vypadanie zubov je extrémny mýtus, ktorý snáď ani nemusíme nejako vysvetľovať. Bielenie zubov je samozrejme vhodné len pre ľudí so zdravým chrupom. Predpokladá sa, že zuby si nebude bieliť človek s pokročilou paradonditídou alebo s výraznými defektami skloviny alebo inak výrazne poškodeným chrupom. Toto sú samozrejme predpoklady, ktoré musia byť splnené.

 

  

Ak máte nejaké ďalšie otázky, pokojne nám napíšte email a radi vám ich zodpovieme.

Ak ste sa náhodou o značke Crest dozvedeli prvýkrát, prečítajte si niečo o tejto značke na stránke O značke Crest.

Ak už tak ako veľa našich zákazníkov poznáte pásiky Crest z pobytu v USA a neviete si vybrať, prezrite si porovnávaciu tabuľku, ktorú nájdete na našom webe, či sekciu „Ako si vybrať správny produkt“.

 

<<< Link na oficiálny YouTube profil značky Crest s množstvom videí >>>

<<< Link na oficiálny Instagramový profil značky Crest >>>

<<< Link na oficiálny web značky Crest >>>

 


Bieliace pásiky na zuby Crest 3D White Professional Effects
-13%
TOP bestseller
40 ks v balení
20 aplikácií
45 minút

Crest 3D White Professional Effects

94.90 €82.90 €

Skladom

Polovičné balenie bieliace pásiky Crest Professional Effects
-7%
Akcia
20 ks v balení
10 aplikácií
45 minút
Bieliace pásiky Crest 3D 1-hour EXPRESS
20 ks v balení
10 aplikácií
1 hodina
Bieliace pásiky Crest 3D Glamorous
28 ks v balení
14 aplikácií
30 minút

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.


 
 
 


Prihlásenie

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Nákupný košík

Zavrieť X

Nákupný košík je prázdny.

Pokračovať v nákupe